IntermeZZo

IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Wij ondersteunen door hen de regie op het leven met kanker te laten hervinden door middel van allerlei activiteiten.

Wie zijn wij

IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Wij ondersteunen je de regie op het leven met kanker te hervinden. Dit doen we door het geven van informatie en voorlichtingsbijeenkomsten over de gevolgen van kanker. Ook zijn er verschillende workshops en cursussen ter ondersteuning. Daarnaast biedt IntermeZZo allerlei activiteiten ter  ontspanning, individueel of samen met anderen. 

In de huiskamer en bij activiteiten kun je andere gasten ontmoeten. Je kunt gedurende en na jouw ziekteproces in onze gezellige huiskamer terecht voor een kop koffie of thee en een luisterend oor. Onze gastvrouwen zijn er voor jou. Ze kunnen je vertellen over de informatiebijeenkomsten en activiteiten. Ook voor deskundige begeleidings- en nazorggesprekken kun je bij ons terecht.

Contactgegevens

Dokter van Thienenweg 1A
8025 AL Zwolle

Expertise gevraagd

Expertise gevraagd

Tuininrichting voor kinderen

Zeker nu we zijn gestart met KindermeZZo hebben we behoefte aan speeltoestellen en andere materialen voor voor de tuin bij het Nazorgcentrum IntermeZZo.

Lees verder
arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye check-square square home sunrise sunset watch monitor